AudioNur.com - Video
Mirë se erdhët
Kyçu / Regjistrohu

28.) Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Faleminderit! Ndajnë atë me miqtë tuaj!

URL

Ju nuk e pëlqyet këtë video. Faleminderit për komentin!

URL


Publikuar nga Sunullah IslamiHoxhë Bekir Halimi Internet Fetva
309 Shikime

Përshkrimi

http://www.audionur.com/islam/

Internet Fetva

Ky projekt synon të lehtësojë komunikimin mes xhematit dhe hoxhallarëve. Xhemati ka halle, pyetje dhe probleme për të cilat kërkojnë përgjigje, këshilla dhe zgjidhje, me këtë projekt lehtësohet i tërë ky proces.Përgjigjet me shkrime janë më afatgjate, mirëpo marrin edhe më shumë kohë, andaj kemizgjedhë këtë mënyrë, e cila është më e lehtë në realizim dhe përfitim. Allahun e lusim të na jep sinqeritet në fjalë dhe vepra, dituri të dobishme dhe vepra të mira, dhe të jemi të bekuar dhe të bereqetshëm ku do që gjendemi dhe çka do që veprojmë. Amin!

Shfaq më shumë

Shkruaj , komentin tuaj

Kyçu apo Antarsohu për të komentuar.

Komentet

Bëhu i pari që komenton.
RSS