AudioNur.com - Video
Mirë se erdhët
Kyçu / Regjistrohu

Internet Fetva


 • 26:23 Më të shikuar 2. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  2. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  nga Sunullah Islami Shtuar 156 Shikime / 0 E pëlqyer

  http://www.audionur.com/islam/Internet Fetva Ky projekt synon të lehtësojë komunikimin mes xhematit dhe hoxhallarëve. Xhemati ka halle, pyetje dhe probleme për të cilat kërkojnë përgjigje, këshilla dhe zgjidhje, me këtë projekt lehtësohet i tërë ky proces

 • 43:10 Më të shikuar 3. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  3. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  nga Sunullah Islami Shtuar 170 Shikime / 0 E pëlqyer

  http://www.audionur.com/islam/Internet Fetva Ky projekt synon të lehtësojë komunikimin mes xhematit dhe hoxhallarëve. Xhemati ka halle, pyetje dhe probleme për të cilat kërkojnë përgjigje, këshilla dhe zgjidhje, me këtë projekt lehtësohet i tërë ky proces

 • 21:20 Më të shikuar 1. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  1. Internet Fetva me Hoxhë Bekir Halimi

  nga Sunullah Islami Shtuar 184 Shikime / 0 E pëlqyer

  http://www.audionur.com Internet Fetva Ky projekt synon të lehtësojë komunikimin mes xhematit dhe hoxhallarëve. Xhemati ka halle, pyetje dhe probleme për të cilat kërkojnë përgjigje, këshilla dhe zgjidhje, me këtë projekt lehtësohet i tërë ky proces.Përgj

Kategoritë

RSS