AudioNur.com - Video
Mirë se erdhët
Kyçu / Regjistrohu

Udhëzuesi i faqes


Udhëzuesi i ueb faqes, është një 'Guide' për vizituesit e ueb faqes AudioNur, sqarim i të gjitha mudësive dhe përdorimit të ueb faqes tonë.

1.Antarësimi (regjistrim),  dhe Kyçje (indentifikim).

2.Shiko: Video e rastit, janë video të cilët automatikisht ndryshohen, çdo herë pasi e freskoni faqën tonë.

3. Duke shikuar: është shirit, i cili tregon së diçka po shikohet, dhe cilat video shikohen për momentin nga visituesit tjerë.

4.Video të Reja: tregon se cilët janë videot e reja të cilët janë publikuar nga minutat e fundit.

5.Top Videot: janë video të cilët janë shikuar më së shumti nga visituesit e faqes tonë.

6.Kategoritë: mundësojn shikimin e listës së Hoxhallarëve në AudioNur.Com.

7.Statistika: ju paraqet gjendjën momentale të ueb faqes tonë si psh, Antarë Online, Totali Antarëve, Totali i videove, Video të shtuara këte jave.

8.Artikujt e fundit: ju paraqesin shkrimet e fundit që janë publikuar në ueb faqën tonë.

9. Video e rastit: ju mundëson që visituesit të ueb faqes tonë, ti sugjeroj se çka mund të shikon,  gjatë freskimit të browserit, ju ndryshohet video e paraqitur.

10.Të ngjajshme: në qofte se jeni duke shikur një video, ju lehtëson që të shikoni videot e tjera nga i njejti Hoxhë apo tema të ngjajshme.

11.Resize: është mundësi që të zmadhoni video pleyerin në mënyr horizontale.

12.Hape dritën / Mbylle dritën: mundëson që të shikoni vetëm videon, kurse prapavia do të jetë në mënyr të hijëzuar.

13.E pëlqejë/Nuk e pëlqejë: është mundësi të vlersoni videon tuaj të preferuar, por është e detyrueshme të regjistroheni apo indentifikoheni.

14. Shpërndaj: mundëson që të shpërndani videon tuaj të preferuar, në profilin tuaj, në rrjetet sociale (Facebook, Twitter dhe Google +).

15. Kodi: është mundësi për ueb zhvilluesit të portaleve, dhe blogget të ndryshme, të cilet kanë mundësi të marrin kodin e videos ta vendosin në faqet e tyre.

16.Sugjero video: video që ju pëlqen, keni mundësi të sugjeroni, vëllait apo motrës, duke shkruajtur, emrin, emailin vellaut ose motrës, dhe kodin e siguris, pastaj klikoni tek butoni "DËRGO"

17.Përshkrimi: është përshkrimi i video të cilin jeni dëke shikuar.

18.Shikime: tregon statistikën e shikueshmëris së videos, për momentin.

19.Shkruaj , Komentin Tuaj: mundëson të komentoni në videon, por regjistrimi apo indentifikimi është i domosdoshëm.

20.Komentet: mundeni të shikoni kometet, e vizituesve të tjerë në video.

21. Raporto: mundëson të raportoni videon, në qoftë se, Nuk ka Video, SPAM, Racizem apo Ofenduese ose Video e mbrojtur.

22.Ndjekës/Ndjeksit: kjo mundëson të që anëtarët e AudioNur, të ndjek anëtaret e tjerë, dhe të informohet për ndryshimet tek profili ti tjetrit.

23.Like (FaceBook), Tweet (Twitter), Rekomando (Google+): është modul i cili mundëson që visituesit të pëlqej apo rekomandojn, indentifikimi nuk është i domosdoshëm.

23.Abonim/Subscribe: në qoftë se doni të ndihmoni AudioNur virtualisht, atëher klikoni tek buttoni që është vendosur në fund të videos, dhe me abonimin tuaj ne mundemi të vendosim më tepër video me kualitet të lart.

 

RSS